Az ebben a hónapban érvényes kuponjaink 500, az aranykuponok pedig 2000 Ft-ot érnek!

Általános Szerződési Feltételek

A palapizza.hu (továbbiakban: honlap vagy weboldal) használatának megkezdése előtt, kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi Adatvédelmi tájékoztatót és hatályos Általános Szerződési Feltételeket! Az online ételrendelés nem minősül írásbeli szerződéskötésnek, erről papír alapú szerződés nem készül.

Az oldalra megérkezve, annak használatával külön elfogadása nélkül is ráutaló magatartással elfogadja az Pizzalapát Kft. Általános Szerződési Feltételeit és Adatkezelési Tájékoztatóját.

A kiválasztott termékek bele kerülnek a kosárba. A kosár áttekintése után a rendelés véglegesíthető; rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell kitölteni. A megadott adatoknak a valóságnak megfelelően kell megadni. A megrendelésről e-mail üzenetet küldünk a megadott adatokkal. A hibásan megadott adatokból származó hátrányokért a palapizza.hu illetve üzemeltetője nem vállal felelősséget.

A szerződéskötés tárgyát a megrendelhető ételek képzik. Az étel ára magyar forintban és az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazva (bruttó) összegben van feltüntetve.

A rendelés kifizetésének módja a rendelés véglegesítő oldalon feltüntetett fizetési opciókkal lehetséges. A bankkártyával történő online fizetések esetén a fizetés az Unicredit Bank hivatalos oldalán történik. A palapizza.hu honlap illetve üzemeltetője nem kezel semmilyen bankkártya adatot. A leadott rendeléstől való elállással kapcsolatban a palapizza.hu telefonos ügyfélszolgálatán (33) 435-704 kell érdeklődni, az online fizetés visszatérítése érdekében további információt a palapizza.hu munkatársa tud adni. A rendelésről az étterembe való megérkezését követően email kerül küldésre a vendégnek. Az email tartalmazza a rendelés adatait. Ammenyiben az email nem érkezik meg, a rendeléssel kapcsolatban az étterem ügyfélszolgálati telefonszámon (33) 435-704 lehet érdeklődni.

A megrendelt terméket az Étterem kiszállítja. A szállítási időről, az esetleges késésekről az Étterem főoldalán tájékozódhat.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresz-tül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Online bankkártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Figyelem! A palapizza.hu webáruház üzemeltetője, az online bankkártyás fizetés esetén, a megadott bankkártya adatokat sem egészben, sem részben nem tárolja! Azok kizárólag az online fizetést biztosító partnerünk (Unicredit Bank) számára kerül továbbításra.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei, elállás jogának ismertetése
45/2014 (II.26) Korm. rendelet.
Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén:
a reklamáció benyújtásának módja és feltételei, beleértve az online vitarendezési platformra mutató link az EU 524/2013 rendelet szerint https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HU

A megrendelés, a rendelés véglegesítését követő 5 percen belül mondható fel az alábbi telefonszámon: (33) 435-704.

A Megrendelő az általa megrendelt tételeket köteles az Étteremtől átvenni, amennyiben a megrendelés az általa megrendelt módon került kézbesítésre, mivel a Megrendelőt elállási jog nem illeti meg tekintettel arra, hogy a szolgáltatás igénybevétele a „Megrendelem” gomb lenyomásával azonnal megtörténik, valamint arra, hogy az romlandó vagy minőségüket rövid ideig megőrző termékeknek minősülnek.

Amennyiben a Pala Pizzéria nem a Megrendelő által megrendelt módon és/vagy tartalomban, minőségben kézbesíti a megrendelést, a Megrendelő nem köteles azt átvenni! A megrendelő panasszal élhet az alábbi telefonszámon: (33) 435-704

A rendelés bármely okból történő törlését követően, amennyiben annak ellenértéke On-line bankkártyás fizetéssel került kiegyenlítésre, a palapizza.hu webáruház üzemeltetője, a megrendelő részére 3 napon belül visszautalja, illetve a vásárló kérheti az összeg készpénzben történő vissza fizetését!

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos esetleges problémákkal kapcsolatban, illetve az utólagos reklamáció vagy panasszal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet az éttermet elérni:
Ügyfélszolgálat: (33) 435-704
E-mail: hello@palapizza.hu
A webáruház üzemeltetője:
Pizzalapát Kft.
Adószám: 25276732-2-43
Cégjegyzékszám:01-09-205672

Esztergom-Kertváros
Damjanich u. 143.
Nyitvatartás:
hétfő-kedd: zárva.
szerda-péntek: 12-24 óráig.
szombat-vasárnap 11-24 óráig.
Házhozszállítás és elvitel:
szerda - vasárnap 10.00 - 23.30 óráig.

Kiszállítási díj: 300Ft/cím

Az ételek ára a köretet nem tartalmazza, a csomagolást és az ÁFÁt viszont igen.

Rendelési minimumok:
Esztergom, Esztergom-Kertváros, Dorog: 3000Ft
Tokodaltáró, Kesztölc, Tokod+Üveggyár: 6000Ft
Tát, Csolnok,Szamárhegy,Leányvár: 7000Ft
Búbánat-völgy, Piliscsév, XII. Akna, Klastrompuszta, Tokod-Nagyvölgy: 10000Ft

Otthonában akár bankkártyával vagy SZÉP kártyával is fizethet!